11. Mamin bazar na Štrandu

Udruženje „Mame Novosađanke“ organizuje 11. Mamin bazar, u subotu 1. septembra od 11 do 19 časova. Ovog puta manifestacija će se održati na Štrandu, na platou ispod mosta Slobode.

Mamin bazar organizuje se u duhu početka školske godine, pa će majke članice Udruženja prodavati polovnu odeću i obuću za decu i odrasle, igračke, bebi opremu, školske udžbenike i knjige po vrlo povoljnim cenama.

 

Organizatorke su pripremile i raznovrsne kreativno– edukativne radionice za najmlađe. Mališani će od 11 do 18 časova moći da učestvuju na nekoj od njih i da kreiranju ranac za vrtić i školu, prave bubice od recikliranog materijala, da računaju na abakusu i još mnogo toga. Očekuje ih i muzičko– engleska radionica, kao i radionica na kojoj će moći sa roditeljima da pokažu kreativnost. Nakon dečijih radionica, od 18 časova, posetioci će moći da se razmrdaju u ritmu zumbe.

Pored 90 mama koje će ponuditi kupcima ono što je neophodno za predstojeću školsku jesen, biće tu i još izlagača sa raznovrsnim proizvodima.

Manifestacija ima i humanitarni karakter. Ovaj put „Mame Novosađanke“ prikupljaju garderobu za žene (naročito za trudnice), odeću za bebe i mlađu decu, igračke, knjige, kozmetička sredstva za korisnice usluga udruženja „Izaberi život“. Štand za doniranje biće obeležen nazivom ove organizacije.

Udruženje „Izaberi život“ pomaže trudnicama, porodiljama i majkama koje nemaju ničiju podršku, kao i njihovim mališanima.

Takođe, prikupljaće se i novčana pomoć za lečenje dečaka Radivoja Šijaka, koji boluje od cerebralne paralize. Potrebno mu je još 490.000 dinara za operaciju deformiteta zglobova, kako bi mogao da hoda lakše i sa manje bolova. Kutija za prikupljanje pomoći za Radeta nalaziće se na štandu organizatorki.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.