BUDITE INFORMISANI

Utorak, 25. decembar
VREMENSKA PROGNOZA
Pretežno do potpuno oblačno i osetno hladnije. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar.
Minimalne temperature: od -2 do 0°C
Maksimalne temperature: od 2 do 4°C
Biometeorološka situacija izazvaće uobičajene tegobe astmatičarima i kardiovaskularnim bolesnicima. Reakcije su moguće u vidu bolova u zglobovima i mišićima.
RESTRIKCIJE VODE
NOVI SAD
Bez vode će od 8 do 12 časova biti deo Bulevara despota Stefana, od Šekspirove do Mosta slobode.
Postoji mogućnost da će u toku radova blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.
STANJE NA PUTEVIMA
Radovi na putu

Novi Sad, Klisanski most, obustava

Od 09.10.2018. do 13.01.2019.godine, na snazi će biti obustava saobraćaja, usled radova na Klisanskom mostu, na državnom putu II A reda broj 100, deonica Novi Sad-Subotica, Sentandrejski put. Alternativni putni pravac su gradske ulice.
Od 14.11. do 15.12.2018. godine, izvodiće se radovi na zameni dilatacionih spojnica, na državnom putu II A reda broj 105, na mostu preko reke Tise, između Sente i Čoke. U toku radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim porpuštanjem vozila. Radovi će se izvoditi u dve faze i biće obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

GP Batrovci – Kuzmin 1 – radovi na auto-putu

Od 17.10.2018.g. u toku su radovi na pojačanom održavanju auto-puta na relaciji između graničnog prelaza Batrovci i petlje Kuzmin 1 (drž. puta I A reda broj 3.) u smeru  ka Beogradu. Za vreme radova, biće zatvorena zaustavna i deo vozne saobraćajne trake, a uz pomoć semafora vozila će se usmeravati na preticajnu traku.

Irig-Ruma, radovi

Od 15.10.2018.godine, izvode se radovi na rehabilitaciji puta, na državnom putu I B reda broj 21, deonica Irig-Ruma, u oba smera. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Zrenjanin-Ečka, radovi

Od 15.11.2018. izvode se radovi na izradi kružne raskrsnice, na državnom putu I B reda broj 13, deonica Zrenjanin-Ečka. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.
Misao dana: „Nasloni moje vreme na svoje, tako će večnost duže trajati“ Mika Antić Želimo vam prijatan dan

Ostavite odgovor