BUDITE INFORMISANI

Petak, 21. decembar
VREMENSKA PROGNOZA
Ujutru samo ponegde ledena zrnca ili kiša koja će se lediti pri tlu. Poslepodne i uveče promenljivo oblačno, ponegde sa maglom. Vetar slab, južni i jugozapadni. Temperature u postepenm porastu uz otapanje snežnog pokrivača.
Minimalne temperature: od -3 do 0°C
Maksimalne temperature: od 2 do 4°C
Biometeorološka situacija nepovoljno utiče na astmatičare i osobe sa kardiovaskularnim i nervnim oboljenjima. Reakcije su moguće u vidu poremećaja sna, promene raspoloženja i glavobolje.
SERVISNE INFORMACIJE
Isključenja struje:
Subotica
  • 09:00 – 13:30 Jelene Ćetković od Isidore Sekulić do br. 39, deo Istočnih vinograda u okolini, Splitska i Zagorska do Isidore Sekulić.
  • 10:30 – 12:30 Ružina između Samoborske i Đevđelijske (neparna strana).
  • 13:00 – 14:00 Cvetna, Avnojska između Samoborske i Đevđelijske, Bokeljska između Cvetne i Avnojske, Đevđelijska između Avnojske i Srednje i brojevi 30 i 43, i Srednja između Bokeljske i Đevđelijske.
Donji Tavankut
  • 10:00 – 11:00 Matka Vukovića, Marinkić kraj i 27. Nova br. 1.
Pavlovac
  • 09:30 – 11:30 U naselju Pavlovac sa okolnim salašima.
Mala Pešta
  • 12:00 – 13:00 U naselju Mala Pešta sa okolnim salašima.
ZRENJANIN Od 8 do 9 sati struje neće biti u Njegoševoj ulici. Od 11 do 11.30 časova bez struje će ostati delovi više ulica. Bez struje će ostati delovi ulica Uroša Predića, Konstantina Danila, Dr Laze Kostića, Pere Dobrinovića i Travničke. STANJE NA PUTEVIMA
foto:pixabay
Auto-moto savez Srbije upozorava vozače na opreznu vožnju zbog mraza u jutarnjim i večernjim satima koji stvara poledicu na mostovima, preko planinskih prevoja i na vlažnim kolovozima. AMSS podseća je od 1. novembra do 1. aprila vozila moraju biti opremljena sa sve četiri zimske gume, ako se zbog vremenskih uslova na kolovozu nalazi sneg, led ili poledica, dok je van naseljenog mesta, obavezno posedovanje lanaca ili drugih uređaja za povećanje trakcije u prtljažniku. Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP “Putevi Srbije”, na naplatnim stanicama nema zadržavanja. Uprava granične policije Srbije saopštila je da na putničkim terminalima graničnih prelaza u zemlji nema zadržavanja dužih od 30 minuta. Teretna motorna vozila, međutim, čekaju duže – na Batrovcima prema Hrvatskoj oko 360 minuta, a na Horgošu, prema Mađarskoj, oko 300.
STANJE NA PUTEVIMA
Radovi na putu

Novi Sad, Klisanski most, obustava

Od 09.10.2018. do 13.01.2019.godine, na snazi će biti obustava saobraćaja, usled radova na Klisanskom mostu, na državnom putu II A reda broj 100, deonica Novi Sad-Subotica, Sentandrejski put. Alternativni putni pravac su gradske ulice.
Od 14.11. do 15.12.2018. godine, izvodiće se radovi na zameni dilatacionih spojnica, na državnom putu II A reda broj 105, na mostu preko reke Tise, između Sente i Čoke. U toku radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim porpuštanjem vozila. Radovi će se izvoditi u dve faze i biće obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

GP Batrovci – Kuzmin 1 – radovi na auto-putu

Od 17.10.2018.g. u toku su radovi na pojačanom održavanju auto-puta na relaciji između graničnog prelaza Batrovci i petlje Kuzmin 1 (drž. puta I A reda broj 3.) u smeru  ka Beogradu. Za vreme radova, biće zatvorena zaustavna i deo vozne saobraćajne trake, a uz pomoć semafora vozila će se usmeravati na preticajnu traku.

Irig-Ruma, radovi

Od 15.10.2018.godine, izvode se radovi na rehabilitaciji puta, na državnom putu I B reda broj 21, deonica Irig-Ruma, u oba smera. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Zrenjanin-Ečka, radovi

Od 15.11.2018. izvode se radovi na izradi kružne raskrsnice, na državnom putu I B reda broj 13, deonica Zrenjanin-Ečka. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Straža, Bela Crkva-Straža, radovi

Od 02.10.2018. godine, izvode se radovi na popravci dva propusta, na državnom putu I B reda broj 18, u mestu Straža (ulaz u Stražu iz pravca Bele Crkve). Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila. Radovi će trajati do 15.12.2018.g. a obezbeđeni su privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom. Misao dana: „Kada sto ljudi stane zajedno, svaki od njih će izgubiti svoj um i dobiti drugi“ Fridrih Niče Želimo vam prijatan dan

Ostavite odgovor