Drugi noćni izazov na Fruškoj gori

Fruškogorski maraton i Planinarsko- smučarsko društvo Železničar Novi Sad u subotu organizuju Drugi noćni izazov na Fruškoj gori.

Ova sportsko- rekreativna manifestacija je namenjena planinarima, trkačima, planinskim biciklistima i ljubiteljima prirode. Takmičari na raspolaganju imaju tri staze, različite dužine i visinske razlike.

Staze za zabavu (dužina 4.100 m, uspon i silasci 184 m), hobi(10.144 m, 470 m) i sport (18. 863 m, 825 m ) nude mogućnost da svako pronađe ono što mu odgovara.

Staze su obezbeđene reflektujućim trakama i na svim važnijim raskrsnicama stajaće volonteri da se niko noću ne izgubi u šumi, kako naglašavaju organizatori. Sve staze su trasirane u brdovitom, šumskom pojasu Fruške gore. Vreme za prolazak je pet sati, kako bi svi bez problema uspeli da pređu svoju razdaljinu.

Noćni izazov počinje u subotu, 15. septembra u 19.15 časova na Popovici i prvo kreću biciklisti. Ostali takmičari polaze u 20 časova.

Pravo učešća imaju samo potpuno zdrave i psihofizički sposobne punoletne osobe. Takmičari potpisuju Izjavu da su upoznati sa Pravilima Noćnog izazova i da učestvuju na sopstvenu odgovornost.

Možete se prijaviti još danas do ponoći i na dan održavanja takmičenja, od 17 do 19 časova.

Prijava za Fun trail je 1.200 dinara, Hobi trail 1.800 dinara, a Sport trail 1.950 dinara. Na dan takmičenja kotizacija za sve staze je 100 dinara više. Organizatori napominju da je za bicikliste dostupna samo Sport trail.

Više detalja i važne informacije o opremi, polasku i takmičarskim paketima, saznajte ovde.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.