Jahački kamp za decu

Konjički centar Novosadski sajam organizuje Jahački kamp u subotu 25. avgusta. Kamp je namenjen deci od 8 do 13 godina.

Jahački kamp pruža deci čitav dan ispunjen raznovrsnim i edukativnim aktivnostima. Od 14 do 20 časova deca će učiti o bezbednom ponašanju u štali i u radu sa konjima, moći će da timare i kupaju ponije i konje, da vide kako se oprema čisti i održava. Pored teorijske nastave i časova jahanja, biće vremena i za igru, sportski kviz i likovne i sportske aktivnosti.

Kamp se održava i na srpskom i na engleskom jeziku, a prethodna jahačka iskustva nisu neophodna. Deci će biti obezbeđena voćna užina, keks i sokići.

Cena kampa je 3.500 dinara, a popust od 10 odsto mogu da ostvare oni koji dođu sa bratom ili sestrom. Prijave na kamp traju još danas do 20 časova, a zainteresovani mogu kontaktirati Dejanu i Romanu Suvajdžić na brojeve telefona 063/590-151 i 062/590-152 i na mejl adrese romanasuvajdzic@gmail.com i dejkasuvajdzic@gmail.com

Konjički centar Novosadski sajam nudi građanima još i preponski i dresurni sport, rekreativno jahanje, obuku konja, pansion, školu jahanja, baby kurs i pojedinačne časove, kao i hipoterapiju na konju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.