NEMANJA MATIĆ ODRŽAO PREDAVANJE NOVOSADSKIM STUDENTIMA

Proslavlјeni fudbaler, reprezentativac Srbije i igrač Mančester Junajteda Nemanju Matića danas je posetio Novi Sad gde je, nakon prijema u Gradskoj kući, gostovao na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja.

Foto: N.B.

Prilikom prijema u Gradskoj kući, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević čestitao je Matiću na dosadašnjim dostignućima, naglasivši da je naša zemlјa poznata u svetu po vrhunskim sportistima na koje smo ponosni.  Vučević je istakao i da mlade treba usmeravati na bavlјenje sportom i rekreacijom, a da je Nemanja dobar primer kako se mnogo toga može postići zahvalјujući predanom radu na sebi. Na kraju je pohvalio sportistu što nije zaboravio zemlјu iz koje je potekao, kao ni svoje sunarodnike.

Nemanja se zahvalio na srdačnom prijemu i rekao da je Novom Sadu posebno privržen, a novosadskom gradonačelniku poklonio je dres Mančester Junajteda.

Foto: N.B.

Nakon prijema, uputio se na Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja gde je studentima podelio kako je izgledao njegov put uspeha i iskreno odgovarao na sva njihova pitanja. 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.