НИНУС И ДАЉЕ МЕЂУ НАЈБОЉИМА

Познати новосадски афористичар Нинус Несторовић још једним признањем доказао је да спада у ред најбољих афористичара на овим просторима. У оквиру престижне манифестације „Летњи улични ерски кабаре“, у јакој конкуренцији освојио је другу награду жирија, чиме је наставио велики низ добијених награда за свој рад, како у земљи тако и у иностранству.

На јубиларни десети Конкурс за најбољег афористичара, који објављује Библиотека „Љубиша Р. Ђенић“, у оквиру манифестације „Летњи улични ерски кабаре“, који има међународни карактер, јавило се 84 афористичара из Србије, Црне Горе, Хрватске, Босне и Херцеговине и Републике Српске, са око 1700 афоризама.

Жири у саставу: Нешко М. Илић, председник жирија, др Слободан Симић, Зоран Богдановић и Љиљана Ракић, донео је следећу одлуку:

прва награда – петодневни боравак за две особе у апартманима Туристичке организације Златибор – освојио је Бојан Љубеновић из Београда,

друга награда – продужени викенд у конацима Музеја на отвореном „Старо село“ Сирогојно – добио је Нинус Несторовић из Новог Сада,

трећа награда – викенд за две особе у хотелу „Ирис“ на Златибору – припала је Марини Аристо Марковић из Ниша.

Награде ће бити уручене првог дана манифестације „Летњи улични ерски кабаре“ у Чајетини, у петак 3. августа 2018. године.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.