POČEO DRUGI „ŠTRAND SUMMER FEST“

Uz najveće hitove grupe „ABBA“ na novosadskoj plaži Štrand večeras je otvoren dugi „Štrand Summer Fest“.

Koncertom „ABBA Real Tribute Band-a“ otvoren je „Štrand Summer Fest“. I ove godine svi posetioci poznate novosadske plaže moći će da uživaju u šarolikom programu. Neke od aktivnosti koje očekuju Novosađane i turiste u toku ovogodišnjeg „Štrand Summer Fest-a“ su domaćica meseca, dečije radionice i maskenbali, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, vežbanje i još mnogo drugih aktivnosti.

–  Drugi po redu summer fest se izmestio sa prošlogodišnje lokacije, prošle godine smo bili na betonu ispod Mosta Slobode. Sada smo kao što vidite ovde malo bliže vodi i bliže plaži što samim tim govori da je festival više okrenut aktivnostima na plaži. Imamo tu naravno binu – petkom, subotom i nedeljom imaćemo muzički program. Ono što ostaje, a što je dobra aktivnost od prošle godine, jeste igranka koja će biti svakog petka: osim toga, salsa žurka subotom, a imaćemo i sportske aktivnosti koje su naravno besplatno i pozivamo sve Novosađane – rekla je Jelena Jovičič iz organizacionog odbora festivala.

Foto: Štrand Summer Fest

Dodaju i da će se na „Štrand Summer Fest-u“ organizovati i praćenje Svetskog prvenstva u fudbalu na velikom platnu u hladu ispod Mosta slobode.

Foto: Štrand Summer Fest

Festival je podržao Grad Novi Sad i Gradska uprava za privredu. Načelnik Gradske uprave za privredu Šaša Bilinović smatra da je ova manifestacija jedna od onih kojima grad želi da podigne turističku svest i turistički potencijal grada.

– Grad Novi Sad već treću godinu podržava sve manifestacije od značaja za privredu Grada Novog Sada. Ovo je jedna od tih manifestacija kojom mi želimo da podignemo turističku svest, želimo da podignemo turistički potencijal grada. Kao što vam je poznato, grad u poslednje dve godine beleži krupne korake u broju dolazaka stranih turista, definiše se i profiliše kao ozbiljna turistička organizacija. Ovom manifestacijom naši sugrađani ali i svi turisti koji dođu na Štrand imaće kvalitetan i ozbiljan sadržaj – naveo je Bilinović.

Festival će trajati do 21. Avgusta, a organizuju ga kompanija Color Media Communications, Ninamedia, Petrovaradin medija i Color Media Events.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.