PRO PR Awards: Dodeljene nagrade za odnose s javnošću

Organizacioni odbor PRO PR konferencije objavio je  imena dobitnika priznanja PRO PR Awards, koja se dodeljulju za doprinos u odnosima s javnošću. Ova nagrada se dodeljuje u tri kategorije: PRO PR Vision City, PRO PR Vision Manager i PRO PR Awards.

Nagrađeni iz naše zemlje su: Tamara Bekčić, direktorica Chapter4 Communicatons-a, Gabrijela Petković Jovanović, menadžerka za odnose s javnošću u Agenciji za privredne registre Srbije, Nataša Jovanović, direktorica sektora za identitet i komunikacije UniCredit banke u Srbiji i Biagio Carrano, direktor EastCom consultinga.

PRO PR Vision City namenjen je gradu u zemlji domaćinu PRO PR konferencije, koji je zahvaljujući kontinuiranoj komunikaciji ostvario pozitivan publicitet na regionalnom i međunarodnom nivou. Kako je to ove godine Hrvatska, priznanje  je pripalo Gradu Malom Lošinju.

Važnost uloge odnosa s javnošću prepoznala je Gordana Kovačević, predsednica Uprave Ericsson Nikola Tesla. Ona je nagrađena za uspešnu implementaciju komunikacionih procesa u radu ove hrvatske kompanije.

Svečana dodela priznanja laureatima biće upriličena 12. aprila 2019. godine, u sklopu 17. PRO PR konferencije u hotelu Katarina u Selcu.

Program nagrađivanja PRO PR Awards namenjen je pojedincima koji su na poseban način doprineli razvoju i pozicioniranju struke odnosa s javnošću. Od 2012. godine do sada, nagrađeno je 147 osoba iz celog sveta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.