Učenici  rumske SSŠ “Branko Radičević“ kuvarskog i ugostiteljskog smera i ove godine u vreme trajanja Božićnog posta prikazali su svoje kulinarsko umeće, koje su pripremili za svoje profesore i drugare.

Slane i slatke đakonije, iako posne, pokazale su se kao veoma ukusne te i sam trpezarijski sto sa posnom hranom kao veoma bogat i rasnovrsan.

Pečurke, soja, mahunarke, pite, koljivo, posna pica i razni sitni kolači samo su deo bogate trpeze rumskih učenika uoči još jednog tradicionalnog Dana posne hrane, koji se u ovoj školi organizuje prvom polovinom decembra.

PUTEMM. J.
PODELI

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Vojvodjanskih Vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Vojvodjanskih vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Vojvodjanskih Vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Vojvodjanskih Vesti se možete obratiti ovde: admin {at} vojvodjanskevesti {dot} rs.