Sedmi novosadski noćni bazar

U petak, 13. jula 2018. godine od 18 do 24h, po sedmi put, organizujemo Novosadski noćni bazar na Ribljoj pijaci u Novom Sadu.

Kao i svakog puta, u sada pripremamo pravu feštu za pamćenje i ponos Novog Sada.
Svojim entuzijazmom i željom da u Novom Sadu u prijatnoj atmosferi ponudimo nesvakidašnju mogućnost da svi zainteresovani posete najstariju novosadsku pijacu, već godinu dana Novosađankama i Novosađanima pružamo mogućnost da se upoznaju sa radom i gastronomskim i umetničkim proizvodima naših proizvođača i izlagača.

Novosadski noćni bazar postao je redovna manifestacija. Na Prvom novosadskom noćnom bazaru bilo je preko 160 izlagača i preko 4000 posetilaca, na Drugi novosadski bazar došlo je preko 200 izlagača i veoma veliki broj posetilaca.

Na Trećem novosadskom noćnom bazaru, kao i na Četvrtom, bilo je preko 300 izlagača, a na petom – Prvom prolećnom novosadskom noćnom bazaru bilo je preko 330 izlagača i izuzetno mnogo posetilaca, što se ponovilo i na Šestom bazaru.

Za Sedmi novosadski noćni bazar pripremili smo još raznovrsniju ponudu naših izlagača, a svi posetioci biće u prilici da i ovog puta uživaju u hrani i piću, umetničkim delima, unikatnoj garderobi i obući, nakitu i nameštaju.

Izvor: Tim Trga preduzetništva i Novosadskog noćnog bazara

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.