Šta se gleda u bioskopu

Večeras u Arena Cineplex stiže film „Megalodon“, u 3D verziji. U pitanju je akcioni film, sa primesama horora i naučne fantastike.

Radnja se odvija na međunarodnom podvodnom centru, koji vode kineski naučnici. Kada se nađe na udaru opasnosti na dnu Marijanskog rova, podmornici u pomoć dolazi bivši pomorski kapetan i tada kreće opasna avantura. Ovaj film možete premijerno pogledati večeras od 20 časova.

Sutra se premijerama pridružuje i naslov „Kristofere Robine, gde si?“. Žanrovski potpuno drugačiji od prethodno opisanog, ova avanturistička komedija sa animiranim likovima biće zanimljiva i odraslima i deci. Kristofera Robina obaveze i teret odraslog života odvajaju od snova i bezbrižnosti. U trenutku kada pomisli da će teško izaći iz kolotečine sreće starog druga Vinija. Vini Pu i drugari pomoći će mu da povrati životnu radost.

Drama „Vernost“, koja će se takođe prikazivati od sutra, predstavlja priču o tragičnoj ljubavi i kriminalnim bandama u Briselu.

Pored ovih noviteta, tu su i brojni drugi filmovi koje još uvek možete pogledati. Mališane očekuju „Hotel Transilvanija 3“, „Ukradena princeza, „Neviđeni 2“ i drugi junaci.

Za one nešto starije, koji vole dobro da se nasmeju prikazuju se „Moj lažni muž“, sa Evom Longoriom u jednoj od uloga i „Mama mia! Idemo ponovo“, nastavak kultnog mjuzikla. Od akcionih  možete pogledati nastavke filmova „Plan bekstva“ i „Pravednik“.

Kompletan repertoar bioskopa Arena Cineplex možete pogledati na njihovom sajtu, gde se mogu rezervisati i karte, ali i proveriti mogući popusti i specijalne ponude. Isto važi i za bioskop CineStar u TC BIG.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.