Turnir u malom fudbalu Adice 2018

Turnir u malom fudbalu Adice 2018 održava se u subotu, 1. septembra u 12 časova na košarkaškom terenu na Adicama. Organizatori turnira su mladi sa Adica, uz podršku Centra za omladinski rad (CZOR).

Prijave za turnir traju do 31. avgusta, a ekipu mogu da čine četiri igrača (3+1) uz najviše dve izmene. Za prva tri mesta obezbeđene su medalje, a biće dodeljene i druge nagrade.

Turnir promoviše zdrave stilove života, te se očekuje od svih ekipa i igrača da se ponašaju u skladu sa tim. Cilj je dobra zabava i druženje, u duhu fer play igre i bez diskriminacije.

Želja organizatora je da svojim vršnjacima pruže priliku da provedu vreme na kvalitetan i siguran način, bez psihoaktivnih supstanci. Svoj tim možete prijaviti putem telefona 0612551600 Ali, 0611659964 Edman, 063650171 Igor
ili na mejl igor.stojilovic@czor.org.

Turnir se organizuje u okviru projekta „Mobilni omladinski klub“ i „Fun park- fun starts here“, a koji podržavaju Valderns Barn fondacija iz Švedske i OPENS 2019 Evropska prestonica mladih.

Prema rečima organizatora iz CZOR-a, cilj ovog projekta je da kreira zabavne i kreativne aktivnosti u sigurnom prostoru bez alkohola. U fokusu su im prigradska naselja kao što su Adice, Klisa, Bangladeš, gde takvi sadržaji nisu često dostupni. U okviru projekta organizuju se i obuke o prenosivim veštinama i informacionim tehnologijama. Tako se mladima pruža prilika da nauče nešto novo i to kasnije primene.

Ovaj događaj podržali su još i organizacija „Čepom do osmeha“, „Koko“ sokovi, kuglana „Žabac“, sportski centar „Hattrick“, hostel „Nomad“, „Custom solution“ i drugi saradnici i prijatelji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.