BUDITE INFORMISANI

Četvrtak, 20. decembar
VREMENSKA PROGNOZA
Pretežno do potpuno oblačno vreme, ujutru i pre podne još uvek sa čestom pojavom magle. Biće malo toplije, a usled temperaturne inverzije Fruška Gora će biti toplija od nizija Vojvodine! Vetar slab, samo u Banatu povremeno umeren, jugoistočni. U noći ka petku se mestimično očekuju ledena zrnca ili kiša koja će se lediti pri tlu!
Minimalne temperature: od -7 do -3°C
Maksimalne temperature: od -2 do 2°C
Danas su povoljnije biometeorološke prilike za većinu hroničnih bolesnika. Ipak, oprez se savetuje astmatičarima i osobama sa srčanim i nervnim oboljenjima. Reakcije su moguće u vidu pospanosti i glavobolje.
SERVISNE INFORMACIJE
Isključenja struje:
KAĆ
Deo Kaća danas neće imati struje zbog planiranih radova u elektro-mreži: Vranić farma, Kokta, Živinarstvo, Volan, Agronatali, Telesonik, od 9,30 do 11 časova
STANJE NA PUTEVIMA
foto:pixabay
Auto-moto savez Srbije upozorava vozače na opreznu vožnju zbog mraza u jutarnjim i večernjim satima koji stvara poledicu na mostovima, preko planinskih prevoja i na vlažnim kolovozima. AMSS podseća je od 1. novembra do 1. aprila vozila moraju biti opremljena sa sve četiri zimske gume, ako se zbog vremenskih uslova na kolovozu nalazi sneg, led ili poledica, dok je van naseljenog mesta, obavezno posedovanje lanaca ili drugih uređaja za povećanje trakcije u prtljažniku. Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP “Putevi Srbije”, na naplatnim stanicama nema zadržavanja. Uprava granične policije Srbije saopštila je da na putničkim terminalima graničnih prelaza u zemlji nema zadržavanja dužih od 30 minuta. Teretna motorna vozila, međutim, čekaju duže – na Batrovcima prema Hrvatskoj oko 360 minuta, a na Horgošu, prema Mađarskoj, oko 300.
STANJE NA PUTEVIMA
Radovi na putu

Novi Sad, Klisanski most, obustava

Od 09.10.2018. do 13.01.2019.godine, na snazi će biti obustava saobraćaja, usled radova na Klisanskom mostu, na državnom putu II A reda broj 100, deonica Novi Sad-Subotica, Sentandrejski put. Alternativni putni pravac su gradske ulice.
Od 14.11. do 15.12.2018. godine, izvodiće se radovi na zameni dilatacionih spojnica, na državnom putu II A reda broj 105, na mostu preko reke Tise, između Sente i Čoke. U toku radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim porpuštanjem vozila. Radovi će se izvoditi u dve faze i biće obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

GP Batrovci – Kuzmin 1 – radovi na auto-putu

Od 17.10.2018.g. u toku su radovi na pojačanom održavanju auto-puta na relaciji između graničnog prelaza Batrovci i petlje Kuzmin 1 (drž. puta I A reda broj 3.) u smeru  ka Beogradu. Za vreme radova, biće zatvorena zaustavna i deo vozne saobraćajne trake, a uz pomoć semafora vozila će se usmeravati na preticajnu traku.

Irig-Ruma, radovi

Od 15.10.2018.godine, izvode se radovi na rehabilitaciji puta, na državnom putu I B reda broj 21, deonica Irig-Ruma, u oba smera. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Zrenjanin-Ečka, radovi

Od 15.11.2018. izvode se radovi na izradi kružne raskrsnice, na državnom putu I B reda broj 13, deonica Zrenjanin-Ečka. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Straža, Bela Crkva-Straža, radovi

Od 02.10.2018. godine, izvode se radovi na popravci dva propusta, na državnom putu I B reda broj 18, u mestu Straža (ulaz u Stražu iz pravca Bele Crkve). Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila. Radovi će trajati do 15.12.2018.g. a obezbeđeni su privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom. Misao dana: „Rad rađa ideje“ Đim Ron Želimo vam prijatan dan

Ostavite odgovor