BUDITE INFORMISANI

Subota, 15. decembar
VREMENSKA PROGNOZA
Oblačno i tmurno na području čitave Vojvodine, povremeno sa snegom, najčešće umerenog intenziteta uz povećanje visine snežnog pokrivača. U većem delu Vojvodine do večernjih časova formiraće se pokrivač visine 10-20cm, lokalno i više. Duvaće slab do umeren severoistočni vetar, uveče u okretanju na severozapadni i zapadni.
Minimalne temperature: od -2 do 0°C
Maksimalne temperature: od 0 do 1°C
Biometeorološke prilike nepovoljno će uticati na većinu hroničnih bolesnika i meteoropata. Naročiti oprez savetuje se osobama sa srčanim i respiratornim oboljenjima. Reakcije su moguće u vidu bolova u mišićima, pospanosti i neraspoloženja.
STANJE NA PUTEVIMA
Radovi na putu

Sirig – završeni radovi u zoni nekadašnje NRi

Radovi na delu državnog puta I A reda broj 1, Subotica-Novi Sad, u zoni bivše naplatne stanice „Sirig“, u smeru ka Novom Sadu završeni i saobraćaj se odvija normalno.

Sremski Karlovci – Banstol -završeni radovi

Završeni su radovi, a saobraćaj se odvija normalno između Sremskih Karlovaca i Banstola, uključujući i raskrsnicu Čortanovci (drž.putu II A reda broj 100).
Pančevo
Радови на носећим челичним порталима на Панчевачком мосту су завршени и саобраћај се одвија нормално.

Novi Sad, Klisanski most, obustava

Od 09.10.2018. do 13.01.2019.godine, na snazi će biti obustava saobraćaja, usled radova na Klisanskom mostu, na državnom putu II A reda broj 100, deonica Novi Sad-Subotica, Sentandrejski put. Alternativni putni pravac su gradske ulice.
Od 14.11. do 15.12.2018. godine, izvodiće se radovi na zameni dilatacionih spojnica, na državnom putu II A reda broj 105, na mostu preko reke Tise, između Sente i Čoke. U toku radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim porpuštanjem vozila. Radovi će se izvoditi u dve faze i biće obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

GP Batrovci – Kuzmin 1 – radovi na auto-putu

Od 17.10.2018.g. u toku su radovi na pojačanom održavanju auto-puta na relaciji između graničnog prelaza Batrovci i petlje Kuzmin 1 (drž. puta I A reda broj 3.) u smeru  ka Beogradu. Za vreme radova, biće zatvorena zaustavna i deo vozne saobraćajne trake, a uz pomoć semafora vozila će se usmeravati na preticajnu traku.

Irig-Ruma, radovi

Od 15.10.2018.godine, izvode se radovi na rehabilitaciji puta, na državnom putu I B reda broj 21, deonica Irig-Ruma, u oba smera. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Zrenjanin-Ečka, radovi

Od 15.11.2018. izvode se radovi na izradi kružne raskrsnice, na državnom putu I B reda broj 13, deonica Zrenjanin-Ečka. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila. U Zrenjaninu su završeni radovi na pojačanom održavanju kolovoza, na državnom putu I B reda broj 13, sa ulicama Pere Dobrinovića i Baranjske i saobraćaj se odvija normalno.

Straža, Bela Crkva-Straža, radovi

Od 02.10.2018. godine, izvode se radovi na popravci dva propusta, na državnom putu I B reda broj 18, u mestu Straža (ulaz u Stražu iz pravca Bele Crkve). Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila. Radovi će trajati do 15.12.2018.g. a obezbeđeni su privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Sremska Rača

U zoni graničnog prelaza Sremska Rača, celokupan saobraćaj odvija se naizmeničnim propuštanjem vozila usled pada betonskog elementa na put.

Horgoš – Subotica – Novi Sad – Beograd- 3 – zabrana za ter.mot.vozila drž.put IB reda br 100

Aktuelna je zabrana saobraćaja za sva teretna vozila čija nosivost prelazi 12 t. na drž.putu IB reda br.100. Horgoš-Subotica-Novi Sad – Beograd. Ova kategorija teretnih mot. vozila usmerena je na korišćenje auto-put E75, Novi Sad-Subotica, drž.put IAreda br.1.

Perlez-Titel, zabrana za ter.mot.vozila

Na državnom putu II A reda broj 123, deonica Perlez – Titel na snazi je zabrana saobraćaja za vozila ukupne težine preko 10t.
Misao dana: „Inteligencija bez ambicije je poput ptice bez krila“ Salvador Dali Želimo vam lep dan    

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *