Cvetna pijaca 21. i 22. septembra na SPENS-u

Druga jesenja Novosadska cvetna pijaca održaće se u petak i subotu 21. i 22. septembra, na platou ispred SPENS-a. I ovog puta posetioci će moći da odaberu cveće iz raznovrsne ponude. Osim sadnica i opreme za hortikulturu, na pijaci će svoje mesto naći i zdrava hrana i ručno pravljeni ukrasi za dom.
Foto: Fejsbuk strana Pokret gorana Novog Sada
Pored ovoga, nastavljaju se i ekološke radionice pod nazivom „Sasvim prirodna subota“. Deca i roditelji moći će da uživaju sa goroljubima u istraživanju biljaka i prirode. Prvo okupljanje je u subotu, 22. septembra u 10:30 časova. Nakon cvetne pijace, naredne zelene lokacije za ove radionice biće dogovarane sa učesnicima. Namenjene su mališanima od 6 do 10 godina.
Foto: Fejsbuk strana Pokret gorana Novog Sada
Cvetne pijace se održavaju u proleće i jesen i uvek privuku veliki broj posetilaca. Pokret gorana Novog Sada organizuje ih već 15 godina. Njihova želja je da ljudi na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno za uređenje, doma, balkona i bašte. Do kraja jesenjeg ciklusa održaće se još tri pijace: 28. i 29. septembra, 5. i 6. i 12. i 13. oktobra.

Ostavite odgovor