ЂУРАЂ ЈАКШИЋ: ВРЕМЕ ЈЕ ЗА СРПСКЕ РАДИКАЛЕ!

Српска радикална странка непогрешиво зна шта су проблеми и приоритети у Војводини и уколико нам народ укаже поверење, свим расположивим средствима борићемо се за бољи живот у свакој општини. Увешћемо ред у покрајинској администрацији и ЈП, укинути којекакве агенције и фондове као паралелне институције и увести стриктну контролу над тзв. пројектним финансирањем које је „црна рупа” покрајинског буџета.

Подстицаји, фондови и програми који се финансирају из буџета не смеју остати привилегија одабраних – партијских послушника, рођака, кумова и другова, него могућност за решавање проблема оних којима је то заиста потребно. Сваки сељак, привредник, млади брачни пар, туристички радник, културни посленик и спортиста мора добити равноправну шансу за стимуланс из покрајинског буџета.

Обезбедићемо већа буџетска средства и дефинисати нове подстицајне програме из области пољопривреде, привреде, социјалне заштите, заштите животне средине, науке, културе и спорта.

Српски радикали у покрајинском парламенту су гарант одбране српских националних интереса и брана свим сепаратистичким тежњама.

Ђурађ ЈАКШИЋ