Гостовање директора КЦНС Бојана Панаотовића у јутарњем програму ТВХН у 21 час на Јутјуб каналу КЦНС

Гостовање директора КЦНС Бојана Панаотовића у јутарњем програму Радио-телевизије Херцег Нови можете погледати данас у 21 час на нашем Јутјуб каналу.

Панаотовић је говорио  о историјским везама Србије и Црне Горе, о паду Мила Ђукановића, о културним везама, о нужности економске сарадње, о паралелама у борби против корупције и криминала после 5. октобра у Србији и у Црној Гори данас, о великим именима као што су Пекић, Киш, Ђоковић, Његош, Савићевић и на многе друге теме.

Директор КЦНС Бојан Панаотовић рекао је да је Црна Гора једна од најпотцењенијих туристичких дестинација. Прекрасна Бока богата је културним добрима и њене се благодети могу уживати за много мање новца него оне које се рекламирају широм светских меридијана. „Треба то рећи, не маркетинга ради, нити политике ради, али ово је једно благо и то желим да истакнем, нарочито уз добру вољу људи и одсуство језичких баријера. Треба више рефлектора усмерити на квалитете и предности Црне Горе – и у људским ресурсима и када је реч о природним богатствима“, рекао је Панаотовић.