Gradonačelnik posetio odbojkaški klub „Vojvodina NS Seme“

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin obišli su renovirane prostorije Odbojkaškog kluba „Vojvodina“ nakon čega su prisustvovali potpisivanju ugovora između OK „Vojvodina NS seme“ i kompanije „NIS“. Kako je naglasio jedan od potpisnika, generalni direktor kluba Nikola Salatić, dugi niz godina cilj je bio da se napravi svojevrsni dom za mlade igrače, a plan za realizaciju su omogućili i sproveli novi Upravni odbor, sponzori, Grad Novi Sad i NIS.
Foto: novisad.rs
Zahvaljujući zaključenom desetogodišnjem ugovoru sa kompanijom NIS o korišćenju prostora, u čije ime je Ugovor potpisao zamenik generalnog direktora Vadim Smirnov, posle nekoliko meseci, koliko su trajali radovi, OK „Vojvodina“ može da se ponosi impozantnim objektom, koji u prizemlju ima centar za mlade igrače, a na spratu renovirane poslovne prostorije, sa proširenom trofejnom i pres salom. Dom za mlade igrače ima deset soba sa dva kreveta, kupatilom, stolom, televizorom, internetom. Takođe, tu je i kuhinja sa trpezarijom u kojoj će igrači moći da se hrane po specijalnom programu sportske ishrane.
Foto: novisad.rs
– Uvek je zadovoljstvo i čast biti u domu šampiona, u prostorijama OK „Vojvodina NS seme“ koje odišu dugom tradicijom. Evidentno je uloženo mnogo toga, a pri tome ne mislim samo na materijalne stvari, već na snažnu želju, dugoročnu viziju, volju i borbenost da se stvore generacije budućih pobednika. Ovo je jedan projekat koji je opredeljen ka budućnosti, odnosno usmeren na one generacije koje će stasavati i igrati za ovaj veliki klub, ali i za državnu reprezentaciju. Veoma sam ponosan na upravu kluba, naše privrednike i kompanije, na sponzore, ne samo iz Novog Sada već i iz drugih gradova Srbije, jer nekim budućim šampionima stvaraju najbolje moguće uslove i pružaju sigurnost – rekao je gradonačelnik Miloš Vučević i čestitao aktuelnim prvacima Srbije jučerašnju pobedu kojom su se plasirali u osminu finala „CEV“ kupa.  

Ostavite odgovor