IZLOŽBA „MALA OGLEDALA“

Izložba "Mala ogledala" otvara s

Izložba „Mala ogledala“ otvara se 20. marta u Klubu „Tribina mladih“ Kulturnog centra Novog Sada 19 časova. Izložba će trajati do 02. aprila 2018godine.

Mogućnost da podelite osećanja koja dolaze u onim neverovatnim trenucima kada nastaje fotografija, jeste sama čar fotografije. Jedno je kada sami vidite ove trenutke, a sasvim drugo kada ih možete podeliti sa drugima. Mnoge fotografije su snimljene na mestima koja se ne smatraju lepim, međutim ono što ih čini van vremenskim jeste traganje za “specijalnim delovima“ u životu oko nas.

O autoru: Olja Simović iz Raške rođena 1968. god., osvajala je nagrade na foto konkursu Zavoda za zaštitu prirode i foto konkursu Viki voli zemlju. Na konkursu Kulturnog centra Ribnica osvojila je nagradu u okviru koje je realizovala prvu samoastalnu izložbu. Drugu samostalnu izližbu – Raška u dolini vekova, realizovala je pod pokroviteljstvom i u okvir projekta Vikimedije Srbije. Imala je 7 samostalnih izložbi i učestvovala na preko 60 kolektivnih izložbi u zemlji i inostranstvu. Učesnik je likovne kolonije u Novom Pazaru. Član je Foto saveza Srbije, Foto kluba Novi Pazar i Kluba likovnih umetnika “Raška škola“ iz Raške.

Ostavite odgovor