KANAL 9 ČEKA ODGOVOR MINISTARA LJAJIĆA I VUKOSAVLJEVIĆA

Nakon predloga da svoj dug izmiri na rate
Nakon predloga da svoj dug izmiri na rate, razgovora sa g. Brankom Gogićem i saopštenja koje su dali u medije, zaista nam se čini da smo na najboljem putu da pronađemo rešenje.
Nakon saopštenja da će JP ETV pustiti signal televizije Kanal 9 i omogućiti televiziji da svoj dug izmiri na rate, Kanal 9 je obavestio JP Emisiona tehnika da je direktorka Maja Pavlović spremna da privremeno prekine štrajk, ali da traži da minstar Rasim Ljajić zakaže u najkraćem roku sastanak na kojem će, pored ministra Ljajića, prisustvovali i ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević, direktor JP ETV Branko Gogić i zamenik predsednika saveta REMa Goran Petrović, a pored Kanala 9 i predstavnici medijskih i novinarskih udruženja i predstavnici međunarodnih organizacija koje se bave slobodama medija, kako bi pronašli način da sistemski rešimo ove velike izazove koji trenutno muče elektronske medije u Srbiji, a tiču se cenovnika REM-a i cenovnika JP ETV.
“Moj zahtev nije bio da se vrati signal TV Kanala 9. Moj zahtev je bio da svedemo račun, da država nama plati što nam je dužna, kako bi i mi njima platili ono što smo mi dužni. Čim dobijem datum sastanka i čim bude pušten signal televizije Kanala 9, prihvatam da privremeno prekrinem štajk glađu i otpočnemo konstruktivne razgovore”- kaže Maja Pavlović.
Izvor: Kanal 9

Ostavite odgovor