КИКИНДА БИЛА ДОМАЋИН ПРВОМ „MAMUT INVICTUS CHALLENGE”

КИКИНДА БИЛА ДОМАЋИН ПРВОМ „MAMUT INVICTUS CHALLENGE”

Победник првог „Mamut Invictus challenge“ је екипа “Летећи прасићи”. Игре на отвореним базенима окупиле су по две екипе из Кикинде и Мађарске и једну из Новог Сада, а пехар најбољима уручила је Дијана Јакшић Киурски, заменица градоначелника.

Горан Гавранов, члан победничке екипе истиче да му је част што је његов тим победник првог оваквог такмичења у Кикинди.

-Показали смо да смо најбољи. Желим да се захвалим организаторима јер овакви догађаји су потребни Кикинди који ће окупити и добре такмичаре и пуно публике – казао је Гавранов.

Дејан Пудар, директор СЦ “Језеро” истиче да је „Invictus challenge“ бренд који се организује у многим градовима у Србији.

-Препознали смо ово такмичење као квалитетан спортско – забавни програм. Организује се и такозвана “сува трка” на Старом језеру која подразумева да учесници пређу разне препреке попут оних каквих има на војном полигону. Већ у уторак на отвореним базенима почиње ватерполо турнир 3X3 – рекао је Пудар.

Недељко Родић, организатор „Invictus challenge“ додао је да да ова спортска манифестација подсећа на некадашње “Игре без граница”.

-Посебно ми је драго што је, после три године од када организујем ову манифестацију, она одржана и у мом родном граду. И такмичари и публика су уживали – напоменуо је Родић.

Друго место припало је екипи “Ватрогасци”, а треће место заузела је екипа “Рехабилитација”.

Извор: Град Кикинда