НОВАКОВИЋЕВЕ ОПТУЖБЕ ПОДИЖУ РЕЈТИНГ МИЛОША ВУЧЕВИЋА

Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду поводом оптужби на рачун градоначелника Милоша Вучевића жели да се захвали бившем првом човеку Српске Атине, потпредседнику Народне странке, доказаном криминалцу, оцу вандала и покретачу највећих афера у историји града, Бориславу Новаковићу, на свим изреченим неистинама. Када лажи долазе од тако омраженог човека међу грађанима, који ће остати уписан најцрњим словим у историји града, оне могу само могу да допринесу порасту рејтинга онога кога оптужује.

А Бора Солунац је поводом текста у недељнику „НИН“, нервозан због тога што већ десет година није у прилици да завлачи руку у џепове Новосађана, по обичају гомилу неистина свалио на најуспешнијег градоначелника у историји Новог Сада. Српска напредна странка нема намеру да демантује било шта, јер је реч о патолошком лажову, лопову и нераднику који је целог живота навикао да буде издржавано лице од стране пореских обвезника. Е, па Боро, неће моћи.

Бора Солунац и његови малобројни следбеници морају да знају за време чијег мандата је привучено највише страних и домаћих инвеститора, отворено највише нових радних места, обновљено школа и вртића, амбуланти. Која власт је заслужба за подизање нове болнице на Мишелуку? Нека се дотични подсети ко је увео субвенције за родитеље малишана који нису успели да се упишу у вртиће „Радосног детињства“? Чија идеја је била да се обезбеде бесплатни уџбеници за ђаке прваке? Ко је заслужан за то да хиљаде избеглих сународника из Хрватске и Босне и Херцеговине добију станове солидарности? Хиљаде припадника служби безбедности више се не потуцају по подстанарским становима и уџерицама, већ имају живот достојан човека и одговорност посла којим се баве. Ко обнавља подграђе у Петроварадину? Ко је донео титуле Европских престоница омладине и културе у Српску Атину? Ко је највише времена проверио обнављајући оно што сте ви уништили? На чију иницијативу ће Нови Сад добити четврти и пети мост? Ко Нови Сад води напред већ десет година и чијем развоју је највише посвећен.

Наравно, Милош Вучевић, човек због чијих су пословних и личних резултата фрустрирани криминалци и пропали политичари попут марксисте Борислава Новаковића, јер се у Србији и даље код једног броја грађана и даље не прашта само једна ствар – успех. Но, то већ није наш проблем. Докле год има врхунске резултате који су неспорни, Милош Вучевић ће, ма коју фукцију обављао, уживати максималну подршку целокупног чланства и симпатизера Српске напредне странке .