Одржано предавање „Младе и у 50+“

У препуној сали клуба „Трибина младих“ Културног центра Новог Сада одржано је предавање „Младе и у 50+“ у организацији Новосадског удружења жена. О негативном утицају стреса и лоше исхране на здравље и живот говориле су нутриционисткиња Јелена Милуновић и магистар социолоигије Данијела Драгишић Месингер. У музичком делу програма наступио је хор Новосадског удружења жена уз музичку пратњу тамбурашког оркестра АКУД „Бриле“ из Беочина.

У име организатора присутне је поздравила председница Новосадског удружења жена Марица Матијевић, приближивши публици активности и рад удружења, као и циљеве за које се залажу.

–        Новосадско удружење жена је невладина, хуманитарна и непрофитна организација која је настала уз подршку града Новог Сада. Нарочито смо захвалне некадашњем градоначелнику Новог Сада, господину Милошу Вучевићу, који је од самог почетка подржао наш рад, као и актуелном градоначелнику господину Милану Ђурићу који је ту лепу сарадњу наставио, свесрдно нас подржавајући – истакла је Марица Матијевић.