Osvanulo je sportsko jutro na Detelinari

Tačno u 10 časova počela je manifestacija “Sportsko jutro na Detelinari”. Bulevar Evrope, bio je obasjan Suncem, a razdragana dečica gurala su se oko stola za kojim su se delile takmičarske knjižice, dok su ponosni roditelji uživali u prizoru.
foto: V. Jovanović
U takmičarskim knjižicama je navedeno tačno šta treba da se uradi, kako da se prođe raznovrsni poligon. Na kraju zadatka, svaki učesnik dobijao je nagradu.
foto: V. Jovanović
U pauzama vežbanja mali takmičari su mogi da se osveže sokićem ili da se zaslade voćkicom.
Nenad Radonić, jedan od organizatora akcije
Retko kada ovoliki broj roditelja i dece može da se okupi na detelinarskom igralištu. Atmosfera je bila čisto sportska, radost, sreća i veština odzvanjali su Bulevarom Evrope. Ko je ponosniji od oca male devojčice kada ona uz njegovu pomoć savlada prepreke?
foto: V. Jovanović
Pozitivnom atmosferom začinjeno je i onako lepo jutro na ponosnoj Detelinari. Ova akcija razbila je stereotip o tmurnoj i sivoj Detelinari! Konačno, Detelinaru je obasjala ljubav, sreća i sport!
foto: V. Jovanović
Dragi sugrađani, ovi mladi entuzijasti, odličnom organizacijom ove manifestacije su učinili najbolju stvar da predstave sport, ljubav, porodicu, zdrav život, Detelinaru i Novi Sad.
foto: V. Jovanović
U ime  mobilne ekipe Vojvođanskih vesti se zahvaljujemo na divno provedenom nedeljnom prepodnevu i želimo im da organizuju što više ovakvih manifestacija na dobrobit Detelinare i Novog Sada. Srećno!

Ostavite odgovor