Prilika za zaposlenje na skoro 250 radnih pozicija na Sajmu zapošljavanja i obrazovanja

Prilika za zaposlenje na skoro 250 radnih pozicija na Sajmu zapošljavanja i obrazovanja

Svi oni koji traže posao, ali i šansu da steknu prvo radno iskustvo mogu od danas 11. do 18. oktobra da posete osmi regionalni online Sajam zapošljavanja i obrazovanja “Virtuelni dani karijera i znanja 2017.”.

Osmi regionalni sajam zapošljavanja i obrazovanja “Virtuelni dani karijera i znanja 2017.”, ove godine biće održan od danas 11. do 18. oktobra, na adresi http://dankarijera.com/RS/ . Kao i prethodnih godina, sajam se realizuje u saradnji sajta Poslovi.infostud.com i obrazovnih sajtova koji su deo “Infostud grupacije”, sajta Moj-posao.net iz Hrvatske i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine.

Iz kojih oblasti se nude poslovi?

Ove godine, uz standardno veliki broj oglašenih mesta na sajmu, novina je da će sve kompanije i oglasi biti grupisani u pet tematskih kapsula, HoReCa, ICT, Obrazovanje, Trgovina/Prodaja i Finansije/Bankarstvo. Tako će kandidati lakše pronalaziti oglase iz određenih oblasti koje im odgovaraju, a osim mogućnosti konkurisanja, na raspolaganju će im, između ostalog, biti i ‘live chat’ sa poslodavcima koji su im interesantni.

Poslove i usavršavanje nude domaće i strane kompanije

Na ovogodišnjem regionalnom “Virtuelnom sajmu karijera i znanja 2017”, kada je Srbija u pitanju, učestvovaće ukupno 30 izlagača, sa skoro 250 oglasa za posao i zanimljivim sadržajima koji se odnose na mogućnosti obrazovanja i usavršavanja u više oblasti. Kao regionalni izlagači koji nastupaju na tržištima Srbije, Hrvatske i BiH, Addiko banka, Lidl, Jadranka i Lafodia Sea Resort, dok će samo u Srbiji nove radnike tražiti Nordeus, Infostud, Delhaize, P3 Communications, Sitel SBA, Milšped, Mercator S, Adria Media Group, Raiffeisen, eFront, Nelt, Norma grupa, Naftna industrija Srbije, ComData, Studio Moderna, Ubisoft, Hutchinson, Predstavništvo Joorney, Ernst & Young, Webcom / Callidus Cloud, Metro Cash & Carry, Mitto Technologies, Credit Agricole banka, UniCredit banka i Global Engineering Technologies d.o.o., kao i obrazovni sajtovi Najstudent i Kursevi.

Dodatne aktivnosti koje prate Sajam zapošljavanja i obrazovanja

Tokom sajma posetioci će moći i fizički da pristustvuju panel diskusijama koje će se održati u prostorijama Startit centra u Beogradu u subotu 14.10 od 11 h, tokom kojih će predstavnici velikih kompanija koje učestvuju na sajmu govoriti o pozicijama koje su namenjene kandidatima bez iskustva, dok će predstavnici IT sektora na drugom panelu diskutovati o oglasima i prijavama na juniorskim i seniorskim pozicijama.

Za proteklih 7 godina sajam je imao preko 1 400 000 poseta, a samo prošle godine je zabeležno rekordnih 294 000.

Izvor: NsHronika

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.