САСТАНАК ГРАДОНАЧЕЛНИКА ВУЧЕВИЋА СА ГРАДОНАЧЕЛНИКОМ СЕВЕРНЕ МИТРОВИЦЕ

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић на састанку са председником Српске листе и градоначелником Северне Митровице Гораном Ракићем и послаником Српске листе Игором Симићем разговарао је данас о положају и проблемима Срба на Косову и Метохији.

На састанку су се сложили да је формирање Заједнице српских општина обавеза Приштине и Брисела, те да Срби неће пристати да се тај споразум који гарантује опстанак и останак Срба на Косову и Метохији, измени на штету Срба.

Градоначелник Вучевић је истакао спремност да Нови Сад буде присутнији на Косову и Метохији, и да заједно са привредницима економски ојача наш народ.

Градоначелник Ракић се најсрдачније захвалио градоначелнику Вучевићу и свим Новосађанима што пружају подршку Србима на Косову и Метохији у овим тешким временима, и својим примером показују како се брине о свом народу.

Јака Србија и јак Нови Сад гарантују и бољи положај српског народа на Космету. На састанку је договорено да се сарадња Косовске Митровице и Новог Сада интензивира у наредном периоду.

Ostavite odgovor