СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ СТУДЕНАТА ПРВЕ ГОДИНЕ ОСНОВНИХ АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА НА ТЕХНОЛОШКОМ ФАКУЛТЕТУ НОВИ САД

СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ СТУДЕНАТА ПРВЕ ГОДИНЕ ОСНОВНИХ АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА НА ТЕХНОЛОШКОМ ФАКУЛТЕТУ НОВИ САД

Свечани пријем студената који су уписали прву годину основних академских студија у школској 2021/22. години, одржан је 1. октобра 2021. на Технолошком факултету Нови Сад.

Због поштовања епидемиолошких мера, пријем је одржан упоредо у амфитеатру Факултета и учионици број 26. Пријем је почео интонирањем државне химне Републике Србије, „Боже правде“.

Студенте су у име руководства Технолошког факултета поздравиле проф. др Биљана Пајин, декан, и проф. др Марина Шћибан, продекан за наставу. Оне су пожелеле добродошлицу новој генерацији студената у породицу инжењера технологије и упознале их са предностима које пружа студирање на нашем факултету.

Декан Технолошког факултета проф. Биљана Пајин позвала је нову генерацију студената да редовно прате наставу и обављају своје студентске обавезе, али и да се укључе у ваннаставне активности, рад Спортског удружења и Културно-уметничког друштва Технолошког факултета.

У оквиру радног дела пријема, студенти су имали састанак са менторима и студентима-менторима за сваки студијски програм, тј, подручје, који су их упознали са распоредом и начином извођења предавања и вежби.