Uskoro Treći Novosadski Winter fest

Treći Novosadski Winter fest počinje 28. novembra i trajaće sve do 29. decembra. Raznovrsnim sadržajima na Trgu slobode ova manifestacija najavljuje dolazak zime. Winter fest je prethodne dve godine okupio u centru grada na desetine hiljada Novosađana i posetilaca. Ove godine organizatori najavljuju neka već tradicionalna dešavanja, ali i novine koje pripremaju. -Mi volimo da kažemo da praznična čarolija stiže u centar Novog Sada. Radujemo se najlepšem delu godine, božićnim i novogodišnjim praznicima koji nam predstoje. Kao i prethodne dve godine imaćemo Raspevanu jelku, impozantnu konstrukciju na kojoj će svaki dan nastupati dečiji horovi. Imaćemo i nastupe različitih bendova i muzičara, ali sprema se i nešto novo- kaže Jelena Jovičić, PR manifestacije.
Foto: Novosadski Winter Fest
Posetioci će moći da probaju različite  poslastice i da se ugreju uz čaj, kafu i vino. Suveniri i ručno rađeni proizvodi naći će se na tezgama i ove godine. Bogat je i program za najmlađe, a dečija igraonica u slami dočaraće duh Božića i Hristovog rođenja. -Naše posetioce očekuje kuvano vino, kobasice, perece, slatkiši i druge ukusne đakonije koje nas zagrevaju u zimskim danima. Uz to, imamo ponovo novogodišnji fijaker i aktivnosti za najmlađe. Ove godine biće i brojnih novina, koje ne bih mnogo da vam otkrivam, već vas pozivam da vidite. Reći ću samo da nas očekuje i drugačija dekoracija, koja je zaista fenomenalna- rekla je Jovičić.
Foto: Novosadski Winter Fest
I ove godine prodajom jelki sa busenom manifestacija želi da promoviše odgovornost prema šumama i životnoj sredini. Tokom Winter festa biće organizovane i humanitarne akcije, kako bi praznici bili lepi i za decu bez roditelja i one sugrađane koji ih dočekuju sami. Na otvaranju 28. novembra od 18 časova nastupiće dečiji hor iz Kikinde „Čuperak“ i ženski tamburaški sastav La Banda. Organizator manifestacije je „Ninamedia“ i „Color press group“, uz podršku Grada Novog Sada.

Ostavite odgovor