ВАНДАЛИЗАМ КАО ЗНАK ПОТПУНЕ НЕМОЋИ ОПОЗИЦИЈЕ

ВАНДАЛИЗАМ КАО ЗНАK ПОТПУНЕ НЕМОЋИ ОПОЗИЦИЈЕ

После јучерашње протестне шетње неколико стотина грађана, разбијено је стакло на просторијама Месног одбора „Центар 1“ Српске напредне странке у улици Душана Васиљева у Новом Саду. Суочени са све мањим бројем демонстраната после тромесечних безидејних и безуспешних шетњи, лидери неколико опозиционих странака које учествују у протестима одлучили су да примене нову тактику – вандализам, не би ли скренули пажњу грађана на догађаје који, очигледно, мало кога занимају. По мишљењу Градског одбора Српске напредне странке у Новом Саду, вандализам је знак потпуне немоћи самозваних лидера пред најављене демонстрације 13. априла у Београду, које ће, по свему судећи, доживети потпуни фијаско.

Народ Србије не жели политику хаоса, безумља и примитивизма коју они пропагирају, што ће, уверени смо, показати и резултати веома скорих избора. Да ли су демократске вредности за које се они залажу дивљачки упад у зграду РТС-а и малтретирање новинара, опкољавање зграде Председништва Србије на дан погрома наших сународника на Космету, уништавање фасада зграда главног града лепљењем на хиљаде налепница, напад на раднике београдске „Градске чистоће“, скрнављење зграде у којој су смештене просторије Градског одбора СНС у Новом Саду, а јуче и разбијање стакла на просторијама Месног одбора „Центар 1“?

Фрустрације  појединаца који не могу да прежале одлазак са власти и то што су им руке већ седму годину заредом далеко од новца пореских обвезника, не морају да трпе грађани Србије. Јеремићу, Обрадовићу, Трифуновићу, Ђиласе  – изволите на изборе да чујете шта мисле грађани Србије. То је најбољи начин да коначно схватите шта велика већина гласача мисли о вама.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.