Заплена фирмиране гардеробе на Бачком Брегу и Српској Црњи

Српски цариници су 17. и 18. новембра 2017. године, приликом уласка у земљу, на два гранична прелаза, запленили већу количину фирмиране гардеробе без пратеће документације, преносе за Вас Војвођанске вести.
фото: управа царина
На граничном прелазу Бачки Брег, 18. новембра приликом царинске контроле аутобуса српских регистарских ознака пронађена је спортска опрема „Mizuno“, иако ни возач ни путници нису ништа пријавили за контролу.
фото: управа царина
У малом боксу у пртљажнику, иза торби, откривене су три кутије у којима је било око 150 мајица, дуксева, горњих делова тренерки, бициклистичких хеланки, шортсева и патика.
фото: управа царина
  Још један случај кријумчарења одеће забележен је на граничном прелазу Српска Црња када је на преглед стигао камион ужичких регистарских ознака којим је управљао 48-годишњи српски држављанин.   Detaljnim pregledom, u boksu za alat, sa suvozačke strane i na gornjem krevetu u kabini kamiona carinici su pronašli sakrivenu luksuznu firmiranu odeću i obuću.
фото: управа царина
Пронађена је мушка гардероба и обућа робних марки „Barrett“ и „Bogner“, дечија одећа „Ferrari“ и „Dolce Gabbana“, као и још тридесетак различитих одевних предмета марке „Heritage“, „Colorichiari“, „Ermenegildo Zegna“, „Atelier Portofino“ и друге.
фото: управа царина
 

Ostavite odgovor