„Alternatura” na biciklima ove godine u osam delova Novog Sada

„Alternatura” na biciklima ove godine u osam delova Novog Sada

U periodu od 21. jula do 8. septembra održaće se naš novi serijal biciklističkih vožnji „Alternatura”, uz podršku Gradske uprave za kulturu Novog Sada i „Invictabike” servisa. Nakon uspešnih projekata „Tour de Naselje” realizovanog u prethodne tri godine na Novom naselju, ove godine posetićemo čak 8 delova grada!

Svake subote od 18 časova, Novosađani će imati priliku da se uz vožnju kroz osam delova Novog Sada iučestvuju u diskusiji o raznim temama, kao što su alternativni načini zaposlenja i putovanja, urbana arhitektura, ekstremni sportovi, viteštvo, kulturne i istorijske tajne Novog Sada i mnoge druge.
Pored raznovrsnog programa, bicikl je nezaobilazan deo naših tura, kao vid širenja svesti o alternativnom i zdravom stilu života.

Kako bi upoznali Novosađane sa „Alternaturom”, 19 jula u 19 časova biće održan i promotivni događaj i izložba na Brod Teatru, gde će zaiteresovani imati priliku da se informišu o turama i sami učestvuju u izložbi unikatnih bicikala.

Foto: Novo kulturno naselje

Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže i da uz stučne vodiče zajedno naučimo nešto novo i inspirativno i razmenimo mišljenje o raznim temama. Svaka tura počinje na drugom mestu, te nas pratite na društvenim mrežama kako bi saznali gde se okupljamo.

Učestvovanje u turama je potpuno besplatno, a sve što je potrebno da se pojavite na svom „bajsu” ili da rezervišete jedan od naših, specijalno namenjenih vozila za za dve osobe. Rezervacija možete izvršiti preko facebook stranice: www.facebook.com/novokulturnonaselje i na popularnim „dvojkama” uživate u „Alternaturi”.

Izvor: Novo kulturno naselje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.