DJ Fat Banny za dobar provod

Sinoćno muzičko dešavanje u novosadskom klubu Duck ispratila je i ekipa Vojvođanskih vesti, a kratak intervju dao je DJ Fat Bunny koji često nastupa u ovom lokalu.

Za početak, koliko dugo si DJ, koliko dugo se baviš ovim poslom?

DJ sam nekoliko godina, krenuo sam da radim u kafeu Duck gde se i sada nalazimo. Krenuo sam iz hobija, za sebe i masu koja obilazi ovakva mesta. Krenuo sam sa puštanjem panka, roka, hevi metala, to je uostalom muzika koju slušam od najmlađih dana.

Pored kafića Duck da li nastupaš i na drugim mestima?

Pored Dacka nastupao sam nekoliko puta u Suburbija klubu, koji nažalost više ne postoji, a imam planove u budućem periodu da nastupim u još nekoliko novosadskih klubova. Večeras će prisutni biti u prilici da slušaju dobar hevi metal koji nisam puštao u poslednjih 6 meseci.

Baš i nije praksa da DJ pušta hevi metal muziku. Otkud uopšte ideja za tako nešto?

Prvi put sam puštao hevi metal pre oko godinu dana na otvaranju Rokoteke i pokazalo se kao pravi potez, tako da ću nastaviti sa tom praksom. Mislim da hevi metal ima svoje probrane poklonike u Novom Sadu koji zaslužuju da imaju priliku za okupljanje na ovakvim mestima.

Da li pored tebe ima još neki DJ koji nastupa u Ducku?

Pored mene ovde nastupa i DJ Pako koji pušta isključivo rokenrol, i to zaista kvalitetan rok, tako da publika nikada nije uskraćena za dobar provod u ovom lokalu.

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.