GOSPOĐINČANI JESENJI PRVACI GRADSKE LIGE NOVOG SADA

Danas je na stadionu fudbalskog kluba Jedinstvo u gospođincima odigrana utakmica 15.kola Gradske lige Novog Sada, igrali su FK Jedinstvo i FK Sloga iz Loka.
Pre utakmice delegat Čokanica Srđan proverio je kompletnu dokumentaciju oba kluba i uverio se da su stvoreni svi potrebni uslovi za odigravanje ove prvenstvene utakmice.
Sudijska trojka Đurić Mile, Kremić Branislav i Domuz Marko dali su znak za početak ovog fudbalskog meča.
Gospođinčani su od samog početka igrali ofanzivan i napadački fudbal,  što je dovelo do penala koji nisu iskoristili na samom početku utakmice.
Led je probio napadač domaćih Tepić Mladen koji je iz jedne izvanredno lepe akcije postigao prvi gol za gospođinčane.
Nakon toga golovi su se nizali jedan za drugim u korist domaćih fudbalera.
Mladi igrači Sloge pokušali su da pruže otpor domaćim fudbalerima ali se sve na tome završilo.
Utakmica je završena rezultatom 16:0 u korist domaćina.
Trener FK Sloga tom prilikom je izjavio: „Na ovoj utakmici presudilo je veliko iskustvo koje imaju domaćini, moji fudbaleri su mladi igrači bez dovoljno igračkog iskustva.Za par godina ovo će biti jako dobra ekipa, oni tek treba da stasaju i da se dokažu“.
Predsednik FK Jedinstvo Pantić Đorđe: „Zadovoljan sam igrom koju su igrači pokazali tokom cele sezone, imali smo samo jednu utakmicu izgubljenu a sve ostalo smo pobeđivali. Uspeh je zaista značajan i u nastavku takmičenja je velika odgovornost na svima nama da ga i opravdamo“.
Gospođinčani će skromno proslaviti ovaj za njih važan uspeh u jesenjem delu takmičenja, sledi kratak odmor i nakon toga ponovo treninzi i priprema za utakmice koje dolaze.