ОДРЖАН НОЋНИ БАЗАР У ЗРЕЊАНИНУ

У Зрењанину је у петак 24. јуна, на Малој пијаци у Југ Богдановој улици од 17 до 23 сата одржан Ноћни базар. Догађај је досад најчешће организован у Новом Саду, али и у другим градовима. У плану је да се одржи у Руми 2. и 3. јула. Поред рукотворина, хране и пића ту је увек и забавни програм. За добру атмосферу након 20 сати био је задужен Pink Moon Quartet.

Базар је био заиста посећен а понуда богата. Било је штошта да се проба, презалогаји и купи. Печене кобасице, домаћи колачи, „мак са штрудлом“, пекмези, намази, сухомеснати производи, слане погачице, сиреви, воће. Димљени зачини, производи од меда. За освежење ту су били сокови, вина, крафт пиво на точење.

Продавало се зачинско биље у саксијама, кактуси. Природна козметика, накит, хаљине, шешири, торбе, играчке, уметничке слике, лампе, предмети од дрвета. Заиста било је свега и за све узрасте. Забављач на штулама био је расположен за фотографисање са посетиоцима. Како сазнајемо овај леп и посећен догађај је у плану да постане редован и у Зрењанину.

Текст и фотографије: Ивана В.