Počinje osma NS bike sezona

ЈКП „Паркинг сервис” обавештава

ЈКП „Паркинг сервис” обавештава грађане да у понедељак 2. априла 2018. године почиње осма „NS bike” сезона. Заинтересовани за оваj вид превоза по граду моћи ће да користе бицикле на 13 бициклистичких станица: Штранд, СПЕНС, Железничка станица, Српско народно позориште, Кампус Универзитета, Детелинара I (Руменачка улица, код „АБЦ центра”), Ново насеље (Булевар Јована Дучића), Лиман 3 (Дом здравља), Лиман 3 (НИС), Петроварадин (Прерадовићевa улица, код поште), Београдски кеј, Детелинара II (угао улица Корнелија Станковића и Миленка Грчића), Футошка улица (прекопута касарне „Др Арчибалд Рајс”), а у току је анализа локација за изградњу још једне, четрнаесте, бициклистичке станице. Све станице су аутоматизоване, што значи да је изнајмљивање бицикала омогућено 24 сата.

Са почетком сезоне нови корисници могу се регистровати на благајни Предузећа у Улици Филипа Вишњића 47 (од понедељка до суботе), као и на „NS bike” станици код СПЕНС-a (од уторка до суботе), од 8 до 16 часова. Регистрација подразумева израду чиповане корисничке картице по цени од 600 динара, што омогућава изнајмљивање бицикала по цени од 30 динара за сат времена, односно 170 динара за цео дан.

 Од ове сезоне корисници могу да се определе и за сезонску претплату (по цени од 1.100 динара), односно да свакодневно изнајме бицикл у трајању од два сата. Сезонска претплата представља најповољнију тарифу за регистроване кориснике који бицикл користе као превоз до посла, факултета или за обављање других свакодневних активности.

Такође, на интернет презентацији „NS bike” система и са Гугл продавнице (Play Store) може се преузети андроид апликација која садржи информације о локацијама станица за изнајмљивање, преглед броја тренутно расположивих бицикала, као и број слободних места за раздуживање бицикала за сваку од станица, у реалном времену.

Више информација о раду „NS bike” система на aдреси: www.nsbike.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.