Предавање новинара и публицисте Милорада Вукашиновића на тему „Мистерија Билдерберга“ на Jутјуб каналу КЦНС

Предавање новинара и публицисте Милорада Вукашиновића на тему „Мистерија Билдерберга“ (8. 11. 2021) можете погледати на нашем на Jутјуб каналу.

Предавање посвећено „једној од најмистичнијих организација светске закулисе“ надовезује се на предавања о Трилатералној комисији и Савету за иностране послове. Милорад Вукашиновић истиче да је реч о тајној организацији о којој данас можемо говорити захваљујући храбрим појединцима и инсајдерима (у првом реду тзв. „слободарском лобију“) који су уз велики ризик обелоданили мрачне планове Билдерберга. Оснивање групе која је име добила по хотелу у ком је одржана прва конференција са 80 званица на челу са Рокфелером и индустријским магнатима, иницирали су холандски принц Бернард и католички свештеник Јозеф Ретингер.

Иако је до данас непознат унутрашњи круг доносилаца кључних одлука, пикантерије које се везују уз Билдерберг заседања крећу се од Кисинџеровог пута у Кину, преко оставке Маргарет Тачер, до убиства Алда Мора. Вукашиновић наглашава да није спорно то што се људи састају и разматрају важне теме, већ су проблематичне одлуке које се на тим заседањима доносе, а које постају део званичних државних политика.