Radionica Tijane Kesić Stamenkovič i Jane Mančić u okviru NTC programa u KCNS

Radionica Tijane Kesić Stamenkovič i Jane Mančić u okviru NTC programa u KCNS

Predavači NTC dramskih radionica, Tijana Kesić Stamenkovič i Jana Mančić, družiće se sa decom i roditeljima u nedelju, 19.5.2019. od 11 časova, u klubu „Tribina mladih” Kulturnog centra Novog Sada.
U okviru ovogodišnje saradnje između NTC i KCNS, mesec maj je rezervisan za NTC dramsku radionicu za roditelje i decu uzrasta od 6 do 14 godina. Radionica je besplatna uz obaveznu prijavu preko sledećeg linka:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdkBcW7u35X2NNpaveOpF08Hl659R0gL9lgO-687NYEGtsr1Q/viewform?usp=sf_link

Autori programa „NTC sistem učenja” su u saradnji sa „Umetničkom radionicom Kesić” osmislili koncept NTC dramskih radionica. Program je zasnovan na principima rada Akademije umetnosti, elementima projekta „Kreativne Evrope Young theatre – pozorište improvizacije” i osnovama „NTC sistema učenja”, a prilagođen je deci i mladima. Tokom radionice, kroz vežbe glumačkog zanata, deca će razvijati maštu, govorne sposobnosti, timski rad, smišljati i improvizovati svoje priče i postavljati ih na scenu. Roditelji će biti u prilici da vide koliko kombinacija NTC programa i glume deluje podsticajno na decu.