Spektakularan doček 2019. na SPENS-u!

Hiljade mladih će i ove godine zakoračiti u narednu godinu uz najveća imena domaće DJ scene. GreeNYE 2019. će se održati 31. decembra na dva stejdža u holovima SPENS-a, a za vrhunsku zabavu u najluđoj noći biće zaduženi TKNO, Andrew Meller, Sugar Lobby, Miloš Vujović, kao i Goya, Runy, Branko Vuković i Zlatnichi. Ovi vrhunski DJ stručnjaci uvešće nas u jubilarnu 10. po redu Green Love godinu.

Robert Žigrai, poznatiji kao TKNO, je jedan od najpoznatijih DJ-eva u regionu. U njegovoj ekipi našao se i Andrew Meller. Meller će u novogodišnjoj noći publici priuštiti pravu rejv poslasticu. „Born Slippy“ i „Insomnia“ koja se popela na drugo mesto „Beatportove“ najprodavanijih traka, napravio je pravi presedan na DJ sceni.

Sugar Lobby, moćna dama za miksetom, osvaja evropske gradove i stiže u Novi Sad. Originalna i provokativna, svojim numerama kupuje publiku, a njeni dinamični i harizmatični setovi prave vrhunsku atmosferu. Uz nju, nastupiće i DJ Miloš Vujović, jedan od najprepoznatljivijih imena „undreground“ klaberske scene, a njegovi magični miksevi „voziće“ rejvere do kasno u noć.

DJ Goya, na GreeNYE-u puštaće muziku koja tera na ples, u čijoj će se ekipi naći će i DJ Zlatnichi, ime koje su podržale svetske zvezde DJ scene a njegovi mixevi pojavljuju se kao stardard u setovima velikana kao što su Paco Osuna, Leon, Marco Carola, Stefano Noferini, na najvećim svetskim festivalima poput Timewarp-a i Sonus-a. DJ Runy koji menja stvarnost svojim miksevima pridružiće se ovoj velikoj ekipi 31. decembra, te rejvere ostaviti bez daha. Branko Vuković, podgorički DJ svojom jakom emocijom, energijom koja pršti i kvalitetnim zvukom, publiku će „baciti na kolena“ na vrhunskoj GreeNYE žurci.

Dve DJ ekipe, dva stejdža i sati dobrog tehna – zavrteće univerzum!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.