ЗАВРШЕНА ЗИМСКА ЛИГА ФУДБАЛСКОГ САВЕЗА ГРАДА

Члан Градског већа за спорт и омладину
Члан Градског већа за спорт и омладину Огњен Цвјетићанин присуствоваo je завршници циклуса такмичења у оквиру Зимске лиге Фудбалског савеза града Новог Сада, за млађе категорије и том приликом доделио доделио признања најбољим екипама.
 – Веома ми је драго што се у оквиру турнира већ три месеца такмичи око 2000 дечака и девојчица из Новог Сада и околине који велики труд, ентузијазам и слободно време улажу у спорт. Они заслужују да се такмиче у најбољим условима и користе најбоље капацитете  нашег  града. Желим да се захвалим Фудбалском савезу Новог Сада на одличној организацији турнира и да истакнем да Град препознаје значај оваквих такмичења и да ће наставити да их подржава – изјавио је Огњен Цвјетићанин.
 Зимска лига Фудбалског савеза града Новог Сада почела је 3. децембра прошле године, а утакмице у којима су се такмичиле 125 екипе, одржане су у салама ЈП СПЦ „Војводина“ и на Ђачком игралишту. На турниру који је трајао три месеца, учествовали су  играчи, рођени у периоду од 2003. до 2009. године, из Новог Сада, Бачког Јарка, Темерина, Чуруга, Бачке Паланке, Жабља, Титела, Ђурђева, Нових Бановаца,  Кисача, Шајкаша, Ковиља и Бачког Петровца.

Ostavite odgovor