ПАРКИРАЊЕ ЗА ВРЕМЕ EXIT ФЕСТИВАЛА

ПАРКИРАЊЕ ЗА ВРЕМЕ EXIT ФЕСТИВАЛА

За време одржавања музичке манифестације EXIT, на Петроварадинској тврђави од 4. до 7. јула 2019. године, ЈКП „Паркинг сервис” организоваће паркирање на следећим локацијама: Улица проте Михалџића, Трг владике Николаја и паркинг простор уз Кеј скојеваца.

Kапацитет паркиралишта је 220 паркинг места и на овим локацијама паркирање се неће наплаћивати.

Због изузетно велике посећености која се очекује за време фестивала, а релативно малог броја паркинг места, апелујемо на посетиоце да се на време организују и користе и алтернативне начине превоза, као и да буду спремни да се услед гужве паркирају на ширем простору око Петроварадинске тврђаве.

Свим посетиоцима на располагању су и паркиралишта која су у режиму плаве зоне, а на којима је омогућено и целодневно паркирање. Дневна карта важи на паркиралиштима која су видно обележена допунским таблама на којима је назначено да се паркирање може платити и ДНЕВНОМ КАРТОМ: на Београдском кеју, код СПЕНС-а у Сутјеској улици, на платоу у Радничкој улици и платоу између стадиона ФК „Војводина” и СПЕНС-а (код ресторана „Огњиште”). На овим локацијама паркирање по цени од 95,00 динара може се платити на два начина: дневном паркинг картом која се може купити на киосцима и SMS-ом, слањем поруке на број 8215.

За време трајања фестивала радиће и дежурна „паук” служба, у сарадњи са саобраћајном полицијом и саобраћајном и комуналном инспекцијом, како услед несавесног паркирања не би дошло до колапса и саобраћајних гужви.