Slobodan Boškan novi sportski direktor OK Vojvodina

Slobodan Boškan novi sportski direktor OK Vojvodina

Upravni odbor Odbojkaškog kluba Vojvodina jednoglasno je na današnjem sastanku za novog sportskog direktora izabrao proslavljenog reprezentativca i nekadašnjeg trofejnog igrača novosadskog kolektiva Slobodana Boškana.

Dosadašnji dugogodišnji sportski direktor Nikola Marić preimenovan na funkciju savetnika za sportska pitanja.

– Nikola Marić je neodvojivi deo kluba, kao pojedinac zaslužan za mnoge uspehe, dok je Boškan ozbiljno pojačanje i deo je priče o budućnosti Vojvodine. Smatrali smo da je sada pogodan trenutak, jer bismo možda, da smo čekali, ispustili Boškana – poručio je  Dragoljub Zbiljić potpredsednik Upravnog odbora Odbojkaškog kluba Vojvodina.

– Veliko mi je zadovoljstvo i čast što sam postavljen za sportskog direktora. Prvo, jer je to klub u kojem sam igrao, stasao i postao igrač, a drugo zato što sam postavljen na funkciju na kojoj je svih ovih godina bio Nikola Marić. Zahvaljujući iskustvu, znanju i načinu rada on je ostavio trag i imao udela u rezultatima. Upravo zbog toga nisam se dvoumio. Za mene će to biti veliki izazov, posebno nakon novih dešavanja u klubu. Vojvodina je brend, ima iskustvo, organizaciju, uspehe, nova Uprava donela je nagradnju, a smatram da još ima prostora da napreduje u svim segmentima, a posebno u mlađim kategorijama –   izjavio je Boškan za sajt OK Vojvodina

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.